Fourth edition Friends & Family day

Vrijdag 29 juni jl. was het al weer zover en hebben we genoten van een jaarlijkse terugkerende traditie, de Friends & Family Day.

De Friends & Family Day 2018 werd alweer voor de 4e keer georganiseerd en was ook deze keer, net als bij alle vorige edities, georganiseerd voor jong en oud.

De dag is erop gericht om samen te zijn met elkaar als collega’s, maar juist ook met alle mensen om ons heen. Hoe leuk is het om je familie, gezin, broers, zussen, opa’s, oma’s, beste vrienden, buren of wie je ook maar lief is, uit te kunnen nodigen om met hun te kunnen delen wat jij elke dag doet. Welke technische uitdagingen je dagelijks tackelt, welke problemen je oplost maar ook gewoon om ze te laten zien waar je werkt.

Veel ‘gidsen’ liepen door ons prachtige kantoor en de werkplaats om hun persoonlijke rondleiding te geven en ondertussen vermaakten de vele aanwezige kinderen zich, onder de stralende zon, door zich uit te leven op het aanwezige springkasteel, terwijl de papa’s en mama’s (en natuurlijk alle andere aanwezigen) zichzelf tegoed deden aan de heerlijke gekoelde drankjes en de fantastische BBQ.

Het was weer een prachtig samenzijn waar we ook gezamenlijk de vakantieperiode hebben ingeluid.

Inmiddels kijken we terug op een prettige vakantie, maar ook alweer vooruit naar de volgende editie van deze mooie traditie…. Proost!