Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

One of A Kind Technologies is een ambitieus en snelgroeiend high tech bedrijf dat wereldwijd actief is. De groei in combinatie met de wens tot verdere professionalisering zorgt er voor dat wij behoefte hebben aan een Mechanical Engineer, binnen een van onze bedrijven, VIMEC Applied Vision Technology B.V.

Een uitdagende positie voor een afgestudeerde mechanical engineer (0-3 jaar werkervaring) binnen een technisch innovatieve omgeving waar met passie wordt gewerkt aan high-end inspectiemachines voor de farmaceutische glasindustrie wereldwijd.
Als Mechanical engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, en het uitdetailleren van mechanische ontwerpen en vertaalt wensen vanuit klanten en development intern, naar gangbare technische oplossingen. Je werkt binnen het mechanische team nauw samen met andere engineering disciplines (elektrisch, optisch, software) en met productie, verkoop en project management. Gedurende het gehele productieproces ben je nauw betrokken bij de projecten en levert ondersteuning daar waar nodig. Je bent creatief en hebt affiniteit met Autodesk Inventor, Solidworks of een vergelijkbaar 3D pakket. Verder neem je graag initiatief en ben je een echte aanpakker.

Gewenste vaardigheden en ervaring

 • Afgeronde HBO opleiding in een technische richting (bij voorkeur WTB).
 • Je bent startend of hebt 1 a 2 jaar werkervaring.
 • Ervaring met 2D en 3D CAD systemen (Inventor, Solidworks, Autocad).
 • Kennis van materiaalkunde en de huidige productie- en montagetechnieken.
 • Kennis van fijnmechanica en constructieprincipes is een absolute pre.
 • Communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
 • Ervaring binnen de high-tech machinebouw, in food, medical of farma genieten de voorkeur maar is geen vereiste.

Over One of A Kind Technologies

One of A Kind Technologies is een ambitieuze en toonaangevende onderneming die wereldwijd actief is op het gebied van Vision Technologie. Het bedrijf is sterk innovatief gedreven en kwaliteit staat hoog in het vaandel.  Creativiteit, doorzettingsvermogen, respect en professionaliteit zijn kernwaarden van de onderneming.

In de afgelopen drie jaar is het bedrijf gegroeid van 10 naar 65 werknemers. De ambitie is om in de komende jaren het huidige portfolio aan bedrijven verder uit te breiden. Op termijn zal de onderneming autonoom en middels acquisities groeien naar 250 medewerkers.

One of A Kind Technologies bestaat op dit moment uit een viertal bedrijven, te weten: Beltech, Crux Agribotics, VIMEC Applied Vision Technology en Smart Vision Center.

Wat biedt One of A Kind Technologies ?

 • Marktconform salaris (afhankelijk van werkervaring en opleiding);
 • Uitdaging, vernieuwing en ruimte voor individuele ontwikkeling;
 • Een groeiende en ambitieuze onderneming met een dynamische werkomgeving.
 • Open werksfeer, vrijheid en ruimte voor authenticiteit met perspectief om je verder te ontwikkelen en zaken in te richten en vorm te geven naar eigen inzicht.
 • Grote diversiteit aan projecten en klanttoepassingen
 • Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft ?
  Stuur dan een bondige motivatiebrief met uitgebreid C.V. naar hr@kindtechnologies.nl.

Je ontvangt binnen twee dagen een reactie.

One of A Kind Technologies B.V., Freddy van Riemsdijkweg 8, 5657 EE Eindhoven

‘By believing in his dreams man turns them into reality’ – Hergé