Electrical engineer

One of A Kind Technologies is een ambitieus en snelgroeiend High Tech bedrijf dat wereldwijd actief is. De groei in combinatie met de wens tot verdere professionalisering zorgt er voor dat wij behoefte hebben aan Electrical Engineers voor onze bedrijven VIMEC Applied Vision Technology, Beltech en Smart Vision Center.

Afhankelijk van je ambities, ontwikkeling en voorkeuren zijn er doorgroeimogelijkheden binnen een expertise gebied, op (project-)management en om lokaal of internationaal te werken binnen een van onze bedrijven, altijd op vlak van high-tech Vision, Mechatronica en Robotica.

Functie Inhoud

Een uitdagende positie binnen een technisch innovatieve omgeving waar met passie wordt gewerkt aan machines voor diverse industriële OEM bedrijven wereldwijd. Als engineer ben je binnen het team verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitdetailleren van electrische ontwerpen. Je vertaald klantwensen en nieuwe technieken van de interne development afdeling naar maakbare technische oplossingen. Standaardiseren, vastleggen en continue kwaliteitsverbetering worden daarbij nooit uit het oog verloren. Je werkt binnen het team nauw samen met andere engineerings disciplines (mechanisch optisch en software) en hebt korte lijnen met productie, verkoop en project management.

Gewenste vaardigheden en ervaring

 • Wij zijn op zoek naar communicatief vaardige, creatieve techniekliefhebbers met een BSc of MSc in electrotechniek;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie;
 • Ervaring met E-plan of andere gelijke systemen;
 • Pragmatisch, initiatiefrijk, no-nonsens, hand-on mentaliteit, pro-actief, “aanpakken, ga ik maken”;
 • Zelf starter die in staat is in teamverband te werken en daarbinnen deeltaken zelfstandig uit te voeren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Iedere andere extra taal is een pré;
 • De wil en bereidheid om zowel op interne alsook externe projecten te worden ingezet.

Over One of A Kind Technologies

One of A Kind Technologies is een ambitieuze en toonaangevende onderneming die wereldwijd actief is op het gebied van Vision Technologie. Het bedrijf is sterk innovatief gedreven en kwaliteit staat hoog in het vaandel.  Creativiteit, doorzettingsvermogen, respect en professionaliteit zijn kernwaarden van de onderneming. Ontwerp, ontwikkeling, realisatie, test en verificatie vindt intern plaats middels multidisciplinair teamwerk van optica, mechanica, elektrisch, algoritme en software ontwikkelaars, alsmede door inzet van High Tech technologieën.

In de afgelopen vijf jaar is het bedrijf fors gegroeid. De ambitie is om deze groei onverminderd voort te zetten, zowel door autonome groei als door middel van acquisities. One of A Kind Technologies bestaat op dit moment uit een vijftal bedrijven, te weten: Beltech, Crux Agribotics, VIMEC Applied Vision Technology, Smart Vision Center en Uniq Engineering.

Onze bedrijven zijn gehuisvest in een modern pand wat voorzien is van alle gemakken inclusief een ruim Vision lab waar samenwerking en ontwikkeling wordt gestimuleerd in een omgeving waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Wat bieden we?

 • Marktconform salaris (afhankelijk van ervaring);
 • Variabele werktijden;
 • Uitdaging, vernieuwing en ruimte voor individuele ontwikkeling, collega’s worden in hun kracht ingezet;
 • Een groeiende en ambitieuze onderneming met een dynamische werkomgeving met doorgroeimogelijkheden binnen je vakgebied, maar zeker binnen ook een ander expertise gebied;
 • Open en prettige werksfeer, vrijheid en ruimte voor authenticiteit met perspectief om je verder te ontwikkelen en zaken in te richten en vorm te geven naar eigen inzicht;
 • Aandragen van nieuwe en innovatieve oplossing wordt gepromoot;
 • Een grote diversiteit aan projecten en klanttoepassingen.

Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft ?
Stuur dan een bondige motivatiebrief met uitgebreid C.V. naar hr@kindtechnologies.nl.

One of A Kind Technologies B.V., Freddy van Riemsdijkweg 8, 5657 EE Eindhoven

‘By believing in his dreams man turns them into reality’ – Hergé